Home  |  Inloggen  |  Contact


Dit zijn wij
Onze missie
Repertoire
Nieuws
Agenda
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Nieuws van  CGS  
 Cellar Gospel Seventy zingt ‘The Continental Singers’
Dit artikel is geschreven op zaterdag 3 februari 2018

Zing jij mee?

‘The Continental Singers’ is altijd een begrip geweest in de bijna 50-jarige historie van Cellar Gospel Seventy. Vele tientallen songs hebben op het repertoire van ons koor gestaan. Op vrijdag 29 juni 2018 willen we daarom in een eenmalig concert een ‘Tribute to The Continental Singers’ ...  (lees meer)

Mozes, Momenten in de Tijd
Dit artikel is geschreven op woensdag 4 oktober 2017

Het zit er weer op: Een heerlijk weekend 'Mozes, Momenten in de Tijd'. Twee fantastische voorstellingen, die nog mooier waren dan we ons vooraf hadden voorgesteld. En wat was het geweldig om te zien hoe iedereen zich inleefde in zijn of haar rol. We kunnen niet alleen lekker zingen in ons koor, maar ook nog toneelspelen! (lees meer)

Projectkoor Mozes – Momenten in de tijd
Dit artikel is geschreven op donderdag 19 januari 2017

Mozes is een van de bekendste personen uit de Bijbel. Gered uit de Nijl was hij door God voorbestemd om Gods volk uit Egypte te leiden. In zijn lange leven heeft hij veel meegemaakt. Opgegroeid als prins aan het koninklijk hof, maar later gevlucht naar een ver land. Hij ging de strijd aan met ...  (lees meer)

Nieuw Koorprofiel
Dit artikel is geschreven op maandag 9 mei 2016
Cellar Gospel Seventy heeft het koorprofiel aangepast. Dit betekent dat de leeftijdsgrens is komen te vervallen, iedereen kan lid worden als hij/zij voldoet aan het koorprofiel en er nog ruimte is binnen de desbetreffende koorpartij. Dat wil zeggen dat de nummers uit het hoofd gezongen moeten worden en dat je mee moet (kunnen) doen met de choreografie. ...  (lees meer)
Cellar Gospel Seventy houdt open repetitie
Dit artikel is geschreven op dinsdag 5 januari 2016

Het Amersfoortse gospelkoor Cellar Gospel Seventy dat in 1970 in de Muurhuizen van Amersfoort werd opgericht, vierde afgelopen jaar het 45-jarig jubileum. 
Sinds maart 2009 is de muzikale leiding van Cellar Gospel Seventy in handen van Wibo Hijink. Cellar Gospel Seventy heeft een repertoire dat varieert van ingetogen tot up-tempo, van ...  (lees meer)

Jubileumconcert 'In The Mirror'
Dit artikel is geschreven op zondag 13 september 2015

Op zaterdag 24 oktober 2015 zal Cellar Gospel Seventy haar 45-jarig bestaan vieren met een jubileumconcert met de titel 'In The Mirror'. 

      Als je de wereld wilt verbeteren, kijk in de spiegel en begin bij jezelf...

Het concert wordt gehouden in de aula van 't Hooghe Landt, Trompetstaat ...  (lees meer)

CGS jubileert
Dit artikel is geschreven op donderdag 4 december 2014

Op zaterdag 24 oktober 2015 zal CGS het 45-jarig bestaan vieren met een mooi jubileumconcert, maar het jubilieumjaar is al begonnen! Er staan diverse activiteiten op het programma, zoals een speciale filmavond voor de dames van het koor, een lekker diner voor koorleden en gasten op 20 maart en natuurlijk ons gospelweekend in het tweede weekend ...  (lees meer)

TOETSENIST GEZOCHT
Dit artikel is geschreven op woensdag 3 december 2014
(lees meer)
Tenoren gezocht
Dit artikel is geschreven op zaterdag 8 maart 2014
(lees meer)

 
 
   
    Copyright Cellar Gospel Seventy 2018